Post by riaremoconre on Feb 4, 2022 2:35:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Vices és jo és maga a grafika is jo 🎮😎🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Régebben is játszottam vele ,de most valamiért nem enged be lépni a játékba fojton ki fonal
Kérlek, tedd ingyenessé a többi játékodat, mert annyira szeretnék fizetésnapot játszani, és tedd ingyenessé a térképeket és a kecskéket is
Csak sokáig tartott a letöltés, és mások megjegyzéseiből mindenki azt mondja, hogy jó, de akkor valami rosszat mondanak, és nem hiszem, hogy érdemes letölteni
A régi jobb volt 😐
Rengeteg hibája van. Nem mondom, hogy a kecskefej átmegy a kerítésen, szó szerint repülő zsiráfokat kaphat, megkerülheti a fizetőfalat, kirepülhet az űrbe, visszapattanhat, és a bot összetörheti magát (néha anélkül is megteszi, hogy tennie kellene valamit). Bár ez a játék 0 játékteszttel rendelkezik, nagyon szórakoztató, ha magad is megkeresed a hibákat és a húsvéti tojásokat. Az imént számolt hibák egy része javítva lehet.
ezt meg kell venni?
Ez most a kedvenc játékom. A legjobban azt szeretem, hogy várok egy percet, majd játszhat a másik DLC-vel, és vásárolhatok kecskéket a pénznemben.
Nagyon szórakoztató, de manapság, amikor belépek az alkalmazásba, kirúg az alkalmazásból, szóval kérlek javítsd ki, de ez még mindig nagyon jó játék
Ez a játék annyira klassz, hogy jó a grafikája, imádom lol.
A kezelőszervek kissé kemények, és néha nehéz elforgatni, de szeretem a játékot, és ez a gyerekemet is magával ragadta
Vicces!!!!!!!!!!
Pár éve megvettem a játékot azt hiszem valami 1490 forintért. Régóta nem toltam, most viszont ha letöltöm mindenre kiírja, hogy meg kéne venni. Valahogy ez nem igazán egy pozitívum, ha már egyszer megvettem teljesen.
nem enged át a következő pályára ezért nagyon rossz játék le fogom törölni
Ezt a 2 csillagot adok, ha most fizeted a térképeket. csak pénzt akarsz
Mindig ki dob a játékbol
csillagos vagyok
Nem tudom meguni És én is dudom ajánlani
Jó volt, de miért kell fizetni a másik 2 részért, nem egy album? Nem értem miért kell fizetni. Még csak megfelelő próbát sem ad! Bár be kell vallanom, hogy ez a játék nagyon szórakoztató volt, és nagyon tetszett.
Nem lehet tovább vinni
A játék szórakoztató, de 2 csillagot adok ennek a játéknak, mert a játék folyamatosan összeomlik, és a világ nem töltődik be tökéletesen.
Szár!!!!!!!
Hé srácok, nagyszerű játék, de csak azt akarom mondani, hogy az első 1-ed jobb volt, mert mindig kirúg a játékból, igen, sajnálom, ezért szeretném azt mondani, hogy kérlek állítsd vissza a régi 1-re, de tartsd meg az érmék frissítését, mert nem fizetek játszma, meccs
Minden térképért fizetni kell!Csak a goatville az ingyenes térkép!miért nem csinálod normálissá?!legalább készíts 2 ingyenes térképet,mint bak az iskolába vagy bármi!
Tetszik a játék, adnék egy 5 csillagot, de a goat city bay és a buck az iskolát ingyen csinálom, hiányzik, és unalmasabbá teszi a játékot tudom, hogy pénzt akarsz és minden mást, de kérlek, tedd újra ingyenesek, már három fizetett dlc-d van tedd szabaddá ezt a kettőt KÉREM, most töröltem a játékot, így újra letöltöm, ha újra ingyenessé teszed a kettőt
Nekem nem működik
Nagyon vicces, annyira szeretem ezeket a játékokat, hogy valaki hajnali 3-kor játszana
Egyszer megvettem teljes áron az egészet. Játszottam vele egy csomót mindegyik pályán, aztán helyhiány miatt letöröltem. Most, hogy alapból ingyenes, csak egy pályán tudok játszani, pedig már megvettem a teljes játékot!
Hiába... nem nyílt meg a mobilomban...
Nagyon szép és vicces játék👍👍😁🙏
NEE, HOZD VISSZA RÉGI Kecske SIM-ET ELVESZTEM A TÉRKÉP VÁSÁRLÁSÁT, ANNYIRA NAGYON DÉGES VAGYOK!
Szuper addiktív. Ez tényleg vicces 🤣
LEGJOBB JÁTÉK Nagyon jól éreztem magam ezzel