Post by riaremoconre on Feb 4, 2022 2:32:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib generaatori kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Lõbus mäng, kuid tüütu küsimine, et ma hindaksin, pange lihtsalt ühe tärni, sest see võib hinde küsimisest loobuda.
See on tüüpiline mäng, mis on äärmiselt naljakas, kuid reklaamid on kohutavad. Mehed, ma tean, et peate raha teenima, kuid üks või kaks videot iga võistluse kohta on liiga palju. Liiga palju.
Reklaamid hävitavad selle mängu
ParimT
Ma arvan, et hämmastav 🤔 teedel peaks olema rohkem ehitusi, et oleks lõbusam
Lahe🏍️🏍️🏍️🏍️!
kuulutused kuulutused kuulutused!! pärast võistluse lõpetamist peate silmitsi seisma reklaamiga. see muudab mängu igavaks, kuid muidu on teistega võistelda hämmastav
Seda mängu on väga lihtne õppida ja see tekitab sõltuvust, kuid 100 dollari eest ei saa te parimat autot osta :/
Korduv ja mitte vähemgi väljakutsuv. Peate kõvasti pingutama, et mitte iga kord esimesena sisse tulla
See on väljakutseid pakkuv mäng. Aga nüüd olen jõudnud Arena 18-le, mäng ei luba mul enam edasi minna. Puudutan "rassi" nuppu, ekraan tuhmub ja kõik! Lisaks ei võimalda see mul Facebookiga ühendust luua.
see on hea mäng, aga tooooooooooooooo... palju reklaame, mistõttu ma selle desinstallin. Reklaamid on avalikus või privaatses kohas väga tõrvavad. See on väga tüütu.
See on okei, aga reklaame on liiga palju. Pärast iga võistlust on reklaam.
Palun selle mängu loojal palun paranda mahajäämus, et saaksin rahulikult mängida, mäng ütleb alati, et pole Interneti-ühendust, kuid mul on korralik ühendus, mis tüüpi mäng see on, sellepärast hindan seda 3 tärniga, see on peaaegu suurepärane, kuid see on minu jaoks pisut mahajäänud aitäh.
See on minu lemmikmäng, see ei tekita sõltuvust, mis on hea. Ma mängin seda sageli ja tahaksin paluda värskendusi, aitäh.
Olin reklaamide peale nördinud, nii et maksin nende eemaldamise eest. Saan ikka kuulutusi!! Parandage see või tagastage mulle raha!
laha seta mängu saap lahetasti mängida
Mäng on täiuslik, kuid liiga lihtne. Ma ei tee nalja, kui ma seda ütlen, kuid tunnen, et olen ainuke mängija ja kõik teised on lihtsalt süsteemipõhised võidusõitjad. Olen välja tulnud esimesena kuni 5. areenini. See läks väga hästi tüütu
Mul on probleem sagedase ühenduse katkemisega... aga ma tõesti ei saa aru, miks kurat peate ühenduse katkemise korral meie mängu blokeerima, see on tõesti tüütu
see kõik mind välja mängust
See mäng on super hämmastav, graafika suurepärane, mäng on hämmastav ja juhtnupud on päris head. Veel üks asi, mis järgmisele areenile jõudmiseks kulub tund aega✓
Mulle meeldib mäng, kuid palju reklaame
Hea
Panin ainult kaks tärni, sest mäng kasutab töötamiseks internetti ja kui mul on Interneti-ühendus, siis ütleb, et ma ei tee seda ja kui ma lähen mõnele teisele mängule, siis internet töötab, nii et võib-olla mäng pole nii hea, kuid see on natuke hea
Võidab iga võistluse Mäng tundub võltsitud, nii et võidad iga kord, mis on alguses lõbus, kuid ei tundu tasakaalukas. Ma olen kaotanud ühe korra kogu aeg, mil olen mänginud ennast tahtlikult saboteerides. Kindlasti peab see olema paremini tasakaalus, sest see ei ole enam lõbus
Mäng on hea, kuid tase on alati sama, olin leven 8, kuid raskusaste on alati sama. Mõnikord oli mul tunne, et mängijad pole tõelised, sest ma võitsin alati. ma ei tea...
Selle mängu kasutamisel tekkis viga, pärast 1-nädalast mängimist.Sel laupäeval logisin sisse, mängisin matši, sain 10 karikat, kuid süsteem ei lugenud seda. Aga siis järgmisel matšil kaotasin 20 karikat ja süsteem luges selle läbi!! Miks sa mu trofeed ära võtad?!!Nii on see olnud juba 2 päeva!
Tõesti tore mäng mängida. Suurepärane graafika nii sujuv. Ei mingeid tõrkeid. Kuigi ma küsin ainult ühte asja ja see on hoida reklaame minimaalselt. Pärast iga võistlust on reklaame ja kas te võiksite need tagasi lükata. Peale selle hämmastava mängu. Jätka samas vaimus.
Hea kontseptsioon rahahimulise ettevõtte poolt raisku läinud. See on lõbus, kui suudate reklaamide vaatamist iga kord, kui vooru lõpetate, valmistades pettumuse.
väga äge
väga loominguline ja lihtne mäng, ma armastan seda ausalt
nähtu põhjal väärib see 0 tärni ja on kurb, et paned meid mängima tehisintellektirobotite vastu, sellepärast on see nii lihtne ja liiga palju reklaame ainult raha pärast, te olete võlts
suurepärane mäng, see hoiab mind õnnelikuna ja eemal probleemidest. Mulle meeldib see ja mul pole isegi midagi selle vastu, et kasutan andmeid lihtsalt selle esitamiseks. Aitäh.
sa põhimõtteliselt varastasid ratturi mängumehaanika, muutsid kontrolli halvemaks ja muutsid võistluse kaotamise võimatuks. üldiselt päris halb mäng
hea väike mäng, kuid täis lisasid, vaevu mängitav. ahned arendajad..
väga tore mäng, kasuks tuleksid täienduste jaoks väga suured mikrotehingud, sest 30-sekundilised reklaamid (mõnikord 2) iga 20-sekundilise võistluse järel on liiga palju, et mäng meelelahutusena hoida, ma kardan, et on igav vaadata rohkem kui mängida.
Lõbus, kui see töötab. Tavaliselt mängib päris kenasti. Tasemevahe, kui jõuate 20. kohale, on üsna märkimisväärne, kuni saate parema/kiirema auto, mis võib veidi aega võtta. Tavaliselt töötas hästi, kuid hiljuti algavad kõik minu võistlused ja umbes 1/3 sõidust jookseb rakendus kokku ja viskab mind võistlusest välja. Olin juba 4100. kohal ja nüüd olen pärast pidevaid kokkupõrkeid tagasi 3800. tasemel. Palun paranda!!!
Päris lahe mäng.. aga nad peavad töötama "siseserveri" laiendamisega. Sõiduk sõidab edasi ja ma kaotan. Ja kõik reklaamid muutuvad frustreerivaks
See on väga tore mäng, kuid palju reklaame, mida peate mängimise ajal kogema, muudab mängu väga ebameeldivaks.
Värskendage muutunud juhtnuppe ja füüsikat halvasti. Muutis ka mündid mõttetuks.
Vaata kaka pealt
Kui saaksin anda 0 tärni, annaksin. Lihtsalt järjekordne mäng, mis on mängija vastu võltsitud. Punktisüsteem on katki ja kõik, mida see mäng teeb, tekitab ängi. Samuti võib-olla saate teha nii, et server ei jookse kokku iga kord, kui proovin mängida. Peale selle on see ikka jama. Sa võid seda lihvida, aga see jääb alati tormaks. Aga ma arvan, et me mõlemad teame, et sa võitsid. Ma kaeban siin, mis kulutab mulle 5 minutit päevast.
See on 10/10 lõbus mäng, AGA sellel on pärast iga matši reklaam, mis matšid on väga lühikesed, see mäng on nõme, sest see oleks palju parem, kui reklaamid oleksid VALIKULISED, palun parandage see kohe
See mäng sisaldab liiga palju lisasid ja see näitab mõnikord Interneti-ühenduse puudumist isegi siis, kui olin võrgus, kuid see on siiski ok ja lahe mäng.
Ma armastan seda mängu
Hea mäng, väsitav reklaami ja mänguaja suhe. See on ilus ja sõltuvust tekitav väike mäng peale selle, et see võib kasutada veel mõnda rada ja elujõulisemaid lõppmängusõidukeid. Kui olete lõppmänguautod kätte saanud ja viimasele areenile jõudnud, pole muud palju kui võistlemist väärt, kuid reklaamide pikkus rikub selles etapis nalja. Võistlus kestab alla minuti ja iga võistluse järel kuvatakse 30-sekundilised reklaamid... see on lihtsalt liiga palju.
3 tärni andmise põhjus on see, et kui võidad võistluse ja saavutad esikoha, saad vähem raha, ja rääkimata sellest, kui ostad väga kalli sõidu, kui sul on nii vähe raha , sa pead mängima nagu maniakk 24/7, et tõsist tainast saada...aga muul juhul on mäng päris hea