Post by riaremoconre on Feb 4, 2022 2:26:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukać kod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Enu dhanyalo lakumi raaga, 11 april 1992 miami, Dapodik nuptk nrg scrubs? ... California river otter hunting, Emulo de pipe bueno si, Hotels in siorac en
Gra może być fajna, ale zgadzam się z innymi opiniami, że wypełnienie gwiazdy zajmuje zbyt wiele rozgrywek. Wydaje mi się, że pomiędzy większymi, dekoracyjnymi zadaniami jest zbyt wiele drobnych lub nieciekawych zadań (np. telefonowanie do kogoś, aby powiedzieć, że wyślesz mu e-mail), a dialog jest trochę powolny. Wszystko to razem sprawia, że czuję się, jakbym przedzierała się przez grę i nie jest to aż tak zabawne. Zauważyłem też pewne błędy ortograficzne i gramatyczne oraz usterkę, w której obiekty nie są widoczne.
Search like a pro. Hidden Hotel game is different from other brain games such as Match 3 puzzles! Here, you'll find hidden objects concealed within a
Gra jest ok, nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na grę, ale przestanę, ponieważ jest kilka problemów, które należy rozwiązać. 1) Gra oznacza, że twój wybór jest błędny, nawet jeśli jest słuszny, szczególnie jeśli rozwiązujesz zagadkę szybko. 2) Wypełnienie jednej gwiazdki zajmuje zbyt wiele czasu, cały poziom Entergy jest zużywany na jej wypełnienie. Nie wypełniają się szybciej, jeśli szybciej rozwiążesz zagadkę, to kłamstwo. 3) Ciężko pracujemy, aby zdobywać gwiazdki i większość czasu, który są marnowane na absurdalne rzeczy, takie jak rozpoczynanie nowego dnia lub gotowanie.
Mnie wkurza że nie ma polskiego.
Dodano do mojego tabletu i w ogóle się nie otwiera. Załaduję się na moim telefonie po prostu próbując usunąć elementy z pamięci telefonu
Hidden Hotel: Miami Mystery APK 2021
Kiedyś naprawdę uwielbiałem grać w tę grę. Bardzo mi się to podobało, ponieważ stanowiło dla mnie wyzwanie, ale mnie nie frustrowało, a rodzaj gry się nie zmienił. Zawsze było znaleźć ukryte przedmioty w 2 minuty i jesteś dobry. Teraz, po wszystkich ostatnich aktualizacjach, została ona całkowicie zmieniona, grafika, która kiedyś była fantastyczna, stała się dziecinna, dodali wszystkie nowe zwroty akcji do gry, z których wszystkie są bardzo irytujące, a poza tym gra nie jest już zabawna.
Jakbyś szybko nie zbieralam przedmiotów, gwiazdki trudno było uzyskać.pszepada mi energia.włączam grę mam 110, od razu nie zagram, a już mam 92. wygralam codzienny bonus 30 w końcu ni bo nuda ni, wszystko zginęło. Tak gra mi się podoba.
German surplus g3 slings, Chrysler 75 hp outboard motor ...
العاب بنات كبار · Hidden Hotel: Miami Mystery مهكرة للاندرويد · لعبة الطبخ ... saat ini banyak yang sudah menyediakan game slot versi android dan juga ios.
Pomoc sprowadza się do instalacji i ponownie instaluje". Po każdej innej rzeczy jest coś z grą nie tak. Jak nie chce się być komputerem, aby znowu po znalezieniu wszystkiego, co łączy się z rozgrywką, tylko czas stoi w miejscu, nic się nie nalicza z punktów, codziennie 40 naprawdę ubywa z licznika energii. Można tylko punkt i stracić punkty.
Nieestety Grać sie nie otwiera. Pioruny sa zabierane na plansza sie nie otwiera. Mimo ze mam zawsze pozamykane inne aplikacje i tak dalej, aby strasznie dlugo sie laduje albo niestety w cale sie nie otwiera. Duzo razy stracilam w ten sposób pioruny. I jest mi przykro bo bardzo fajna gra. Ale niestety nie wszystko w niej dziala tak jak powinno.
Próbuje od kilku dni wejść w tę grę i nie chce mi się wczytać już na samym początku, nie tego nie było a gram już w od roku...
dopiero co zaczęłam grac
Hidden Hotel Miami Mystery 1.1.37.1 MOD (Unlimited Money ...
Gra super super język Polskiego bardzo utrudnią robienie hamowania, np
Ponowne uruchamianie tabletu podczas gry. Próbowałem użyć kontaktu z nami w aplikacji, tylko ma pytania do kliknięcia, ale nie ma prawdziwego sposobu kontaktu. Czekam 6 dni, nie ma bezpłatnych filmów do wykorzystania, aby kontynuować lub uzyskać wskazówki. Rozczarowane przegrywające gwiazdy. Znowu muszę używać gwiazdek do wykonywania zadań, które wykonałem. Do bani, frustrujące
👌👋👋.
Fajna gra, ale nie podoba mi się, że gra ciągle zmienia obszary przedmiotów, których szukasz. Gram w tę i w June's Journey i przynajmniej June's Journey daje ci szansę, nie zmieniając miejsca, w którym znajdują się przedmioty lub skracając czas, gdy przez pomyłkę trafisz w niewłaściwy obszar, zamiast tego po prostu dodają więcej przedmiotów za każdym razem, gdy awansujesz. Dlaczego muszę marnować gwiazdkę na rozpoczęcie nowego dnia? Poza tym bardzo lubię tę grę.
brak j.polskiego tak to gra super
Zabawne, ale niektóre obiekty są za małe, a pajęczyny wtapiają się tak dobrze, że często wydają się niewidoczne!!!! W sumie gry są fajne!! Jest teraz 26.04.2019 Mam problem z pajęczynami i zastanawiam się nad usunięciem gry!!!!
Mało niespodzianek itp. Robi się nudno nic się nie dzieje za gwiazdki mało prezentow. 🙁🙁.
Bardzo lubię znajdować ukryte przedmioty i budować hotel. Dałem 3 gwiazdki po prostu dlatego, że tak trudno jest zdobyć gwiazdkę za wykonanie zadania. Właściwie rozważam odinstalowanie go właśnie z tego powodu. Czasami nawet z pełnym życiem nie zarabiam pełnej gwiazdy, to sprawia, że jest to trochę nudne, nie mogę iść naprzód z fabułą.
Dla mnie gra jest super. Uzależnia!!! Niestety wykupilam sobie nielimitowana energia ale nie dziala... Nie wiem dlaczego?
Od ponad tygodnia nie otrzymuję reklam za dodatkowy czas. Staję się bardzo sfrustrowany. Wyczyściłem aplikację usuniętą z pamięci podręcznej i kilka razy pobrałem ponownie. Proszę pomóż!!!
skawidex.pl/dewback-sandtrooper-6-the-black-series ...
Fajna
Nie do
Lubię rywalizację najlepszych graczy, jednak regularne poziomy nie są warte grania, ponieważ twój system oszukuje. Mówisz, że im szybciej znajdziesz obiekty, tym szybciej otrzymasz gwiazdki? Kłamstwa. Mogę pokonać poziom w 15 sekund i wzrosnąć o 8%. Następnie zrób ten sam poziom ponownie w 45-50 sekund i nadal wzrośnie o 8%. Następnie zrób ten sam poziom ponownie w 30 sekund i wzrośnie o 10%. Określa Twój procent na podstawie ilości pozostałej energii. Aby kupić więcej!! Oszuści. Napraw swoją grę.
To naprawdę wciągająca gra. Ma klasyczną personalizację, ale z niespodzianką: to gra ukrytych przedmiotów! Mam wrażenie, że ta gra została stworzona z myślą o ludziach, którzy zmagają się z łamigłówkami. Gra ma dobrą fabułę (jak dotąd tylko w 5 dniu), a grafika jest dobrze wykonana, jak każda gra obiektowa powinna być. Moim jedynym prawdziwym problemem jest to, że gra jest trochę drażliwa, jeśli chodzi o powiększanie scen, ale uważam, że problem jest zbyt mały, aby zadokować jakiekolwiek punkty. Zastanawiam się, co się stało w hotelu.
Moją jedyną krytyką dla tej gry jest to, że przedmioty są nazywane różnymi nazwami na różnych poziomach i czasami są po prostu niepoprawne, na przykład Dzień 11 pod łóżkiem wymienia laskę cukrową jako jeden z przedmiotów, ale jest to owinięty kawałek cukierka czekoladowego, który nie jest taki sam. Może to po prostu błąd w tłumaczeniu?
Gra świetna ale odkąd dodaliście poziom X3 jest ona nie od strony widokowej. W 40 sekund nie da się odszukać tylu. Szkoda się w trakcie bardzo graj, zatrzymajm działalność hotelu. Zwykle jak się robi aktualizacje po żeby móc coś poprawiać i nie popsuć. Mogliście zwrócić uwagę na to, że ja będę mieć rezygnację z tej gry.
Dajcie aktualizacje! Moja ulubiona gra , wsadziłam w nią kupę kasy a nawet nie chce się odpalić ! Mam kolejną kolejną, już teraz to już, nawet gra nie chce się włączyć! 🤬.
dałbym grze ocenę 5 gwiazdek, ale ostatnio było kilka usterek. zamknąłem grę ostatniej nocy przed snem i wróciłem dziś rano bez punktów energii. energia ma się uzupełniać, nawet gdy gra jest zamknięta. to nie pierwszy raz. to było coraz częstsze. tak czy inaczej możesz to naprawić? aktualizacja:. wydaje się, że usterka sama się naprawiła. aktualizacja:. gra wydaje się być lepsza i cieszę się z niej.
Super gra! Dużo słów angielskich idzie się. Jednak po ostatniej zmianie może zbierać gwiazdki, ale ponownie je ponownie musi z gry i ponownie wejść. Jest do małej uciążliwe.
fajna
Od ostatniej aktualizacji gra się nie ładuje. Zatrzymuje się na jednym procencie. Gram w tę grę od dwóch lat i wydałem dużo pieniędzy. Proszę naprawić tę usterkę. Spadek oceny do jednej gwiazdki, dopóki nie zostanie naprawiona.
Hidden Hotel (1.1.24) pobierz na Androida apk - Captain ...
Idealna do nauki języka
Z każdą aktualizacją jest tylko gorzej,ilość energii,którą można uzyskać za kolekcje zmniejszona do 15 lub 30, za obejrzenie reklamy z 10 na,ilość monet z nagród 5, które zostały naprawione. Mam wrażenie, że kolejna gra,która była świetna,wykreślona wykreślona na wystawiona tylko na teraz, aby lepiej irytować niż grać
Uwielbiam tę grę. Pobrałem tę grę na wszystkie telefony i tablety. Nie ma tak wielu wyskakujących reklam, jak wszystkie inne gry. I to jest bardzo trudne. Bądź na bieżąco z dobrą pracą włożoną w tę grę. Dzięki jeszcze raz.
Bardzo podoba mi się koncepcja gry w ukryte obiekty. Grafika jest dobra, ale jest kilka błędów. Nie zawsze jest odczytywany po dotknięciu obiektu, zwykle małego, i karze, jeśli zdarzy się to wiele razy. Kilka razy zauważyłem, że na niektórych poziomach sylwetka nie zawsze jest tym, co powinno się znaleźć (właśnie skończyłem poziom, który pokazywał spinacz do bielizny, gdy obiektem, który chciał mi znaleźć, była agrafka). W przeciwnym razie fajnie byłoby wrócić do starego koła nagród.
Hidden Relics: Art Detective. Games. Hidden Hotel: Miami Mystery. Games. Inne sposoby zakupu: znajdź sprzedawcę w pobliżu. Lub zadzwoń pod numer 800 702 322
Myślę, że ta gra jest fajna, ale jest bardzo frustrująca, gdy klikniesz kilka razy w przedmiot i zabiera to czas. masz rację, wybierając ten przedmiot, ale nie potwierdza to przedmiotu. Kupiłem godzinę nieograniczonej energii, ale musiałem zrezygnować na chwilę, kiedy wróciłem do gry, moja nieograniczona energia zniknęła!!! to nie jest jak inne gry, które wykorzystują czas gry zamiast czasu rzeczywistego. Co za zdzierstwo!!!
Zaszedłem tak daleko w grze, ale potem chce się zaawansować lub wczytać 3 razy, musiałem zacząć całą grę od nowa.
Chronicles of Mystery: Curse of the Ancient Temple to gra przygodowa ... Bohaterka rychło się dowiaduje, że mogło to mieć związek z odnalezieniem podziemnej
Fajna gra z ukrytymi przedmiotami w odsłonięciu hotelowej, byłoby super gdyby nie to, że nie ma języka polskiego. Mam nadzieję, że będzie następować aktualizacja bo w nagrzewnicach z miastami czasowymi lepiej będzie bazować na rozwiązywaniu problemów. Pozdrawiam.